Osta kalastuslisenssi verkosta!

IFiskestä voit ostaa digitaalisia kalastuslisenssejä 1123 kalastusalueelle ympäri maata.
Löydä uusia mielenkiintoisia kalastusvesiä kartastamme , katsele saalisraportteja tai lue lisää kalalajeista ja kalastustavoista .

Kalastusluvat Ruotsissa

iFiske on Ruotsin johtava kalastuslupaportaali. Täältä löydät kalastusluvat suurimmalle osalle Ruotsin suurimmista ja suosituimmista kalastusalueista. Kalastuslisenssejä tai -lupia kutsutaan yleisesti "kalastuslupiksi"; Kalastusluvat oikeuttavat kalastukseen tietyllä vedellä. Ruotsissa ei vaadita vuosittaista kalastuslisenssiä.

Verkkosivustolla voit etsiä kalastuspaikkoja, nähdä karttoja ja kalastusraportteja sekä lukea lisää kalalajeista, menetelmistä jne. Kaikki nämä tiedot ovat saatavilla myös suositussa sovelluksissamme iPhone- / iPad- ja Android-älypuhelimille.

Ruotsissa ns. "Kaikkien oikeudet" ("Allemansrätten") antavat jokaiselle oikeuden vapaaseen luontoon. Tätä oikeutta on käytettävä vastuuntuntoisesti. Vaikka kalastusoikeutta ei liitetä kaikkien oikeuksiin, se antaa silti vapaan pääsyn upeille kalastusvesille. Lue lisää kalastuksesta Ruotsissa erinomaisesta esityksestä.

Aluksi, lue kansiota "Kalastaminen Ruotsiss / Fishing in Sweden" (PDF).

1799000
Laaditut kalastusluvat
325500
Saalisilmoitukset
1123
Kalastusalueet

Uusimmat saalisilmoitukset

12-04  Joakim Nilsson
 Ivösjöns FvF
 Kalastusmenetelmä:Uistelu
 Paras syötti:Wobbler suuri (21+ cm)
 • 1 kpl Kuha  kokonaispaino 9.0 kg.  "9,1 kg"   (  Vapautettu!)
12-05  Ted Kvernmo
 Kalmar Sportfiskeklubb
 Kalastusmenetelmä:Perhokalastus (yksikätinen)
 Paras syötti:Perho - Streamer
 Snärjebäcken
 • 1 kpl Kirjolohi  kokonaispaino 2.8 kg.  (  Vapautettu!)
 • 1 kpl Kirjolohi  kokonaispaino 1.5 kg.  (  Vapautettu!)
 • 2 kpl Kirjolohi  yhteensä 0.8 kg, keskipaino 0.38 kg.  (  Vapautettu!)
12-04  Cristian Orosanu
 Österåkers Sportfiskeklubb
 Kalastusmenetelmä:Flötestrolling
 Paras syötti:Katkarapu
 Drängsjön
 • 1 kpl Kirjolohi  kokonaispaino 2.8 kg.
Näytä lisää ilmoituksia!

Äskettäin lisätyt kalavedet

 • Gnestaortens FVOF

  Gnestaortens FVOF - (12-06) Lyhyt alue on Klämmingen, Frösjön, Lillsjön ja Gnestan kunnan vesialueet Sigtunaånissa. Puristus: Järvi koostuu kolmesta lahdesta, Laxnefjärden melko syvästä noin 20 m ja kirkkaasta vedestä. Mellanfjärden, matalampi noin 10 m ja melko paljon ruokoa rannoilla.
 • Trehörningens FVOF

  Trehörningen - (12-06) Täältä löydät hyvää ahvenen kalastusta niin kesällä kuin talvellakin. Järvessä on myös hauki, särki, järvi ja satunnainen kuha. Västerbackatjärnissä on suuria haukia. Yli metrin hauet vapautetaan uudelleen ja pienemmät tapetaan.
 • Wadets fiskekortsområde

  Wadet - (12-06) Västergarnsån houkuttelee vuosittain paljon kaiken ikäisiä kalastajia. Wadetin kyläyhdistys myy kalastuslupia osuudelle 150 metriä Västergarnin satamasta ylävirtaan merkityltä tiesillalle (tie 140 mukaan lukien), noin 800 metrin osuudelle.
 • Lersjöns-Flatsjöns FVOF

  Lersjöns-Flatsjöns - (12-06) Lersjön Flatsjöns FVOF: lla on mahdollisuus kalastaa useissa erikokoisissa järvissä ja lammikoissa, joista Lersjön-järvi on suurin, sekä joitakin kaloja pitäviä juoksevia vesiä alueella.
 • Storasjöarna Arjeplogs Båt och Trollingklubb

  Storasjöarna Arjeplogs Båt och Trollingklubb - (12-05) Suuret järvet keskellä Lappia Stora Sjöarnan lyhytkalastusalue sisältää osia järvistä: Storavan, Uddjaure ja Hornavan viljelyrajan alapuolella. Kalastuksen suojelun, lauttareittien kunnostamisen ja jokien omien taimenen istutusten avulla on piristetty alueen matkailualaa.
 • Malgomaj FVOF

  Malgomaj - (12-05) Alue koostuu Malgomaj-järvestä, jossa on virtaavia vesistöjä. Kalastuslupa-alue ulottuu Lövnäsin kylästä Malgovikiin. Malgomajsjön tarjoaa nieriän, kirjolohen, harjuksen, siian, järvihauen, ahvenen ja särkien kalastusta. Kanadan taimen ja järvilohi istutettiin monta vuotta sitten.
 • Kinnaborgs FVOF

  Kinnaborgs - (12-05) Kinnasta pohjoiseen sijaitsevat järvet ovat osa Kinnaborgin kalastuksenhoitoaluetta.
 • Jämteböle Stärkesmark Tväråns FVO

  Jämteböle Stärkesmark Tväråns - (12-05) Kalastuksen suojelualueemme on vesien määrällä mitattuna Vännäsin kunnan suurin. Alue sijaitsee E12: n molemmin puolin Lyckseleen päin, noin 8 km Vännäsistä. Kalansuojelualueemme tarjoaa kalastuksen kahdeksassa järvessä, villipurossa ja put-and-take -vedessä.
 • Binböletjärns FVOF

  Binböletjärn - (12-05) Kun lähdet Gallsäteristä E4-tieltä Nordingrån suuntaan, Nordingrån ensimmäinen kylä on Binböle. Aivan valtatien vieressä on Binböletjärn, pieni helmi kalastajille yleensä ja erityisesti kalastajille.
 • Leduåns FVOF

  Leduån - (12-05) Leduån on metsäpuro, jonka lähde virtaa Bjurholmin kunnassa ja virtaa yhdeksän järven läpi ennen kuin laskeutuu Nordmalingfjärdeniin.
 Ostoskorisi on tyhjä.